Serralleria a Sabadell

Serralleria a Sabadell

La nostra serralleria t'ofereix la màxima qualitat i professionalitat. Estem a Sabadell

Et donem la benvinguda a la pàgina web de Serralleria ARC i et convidem a conèixer, de primera mà, l'àmplia gamma de i productes i serveis que posem a la teva disposició. Si el que estaves buscant és una serralleria a Sabadell estàs d'enhorabona, ja que has localitzat el lloc perfecte.

Al teu servei des de 1989

Som una empresa familiar, fundada l'any 1989 per Antonio Rodriguez amb una llarga experiència professional. Les nostres bases són la professionalitat, la serietat i la satisfacció final de tots els nostres clients.

A Serralleria ARC tenim dues activitats principals, molt diferenciades:

  • TALLER: d'una banda hi ha el nostre taller (que és el que vam fundar a l´any 1989) on ens encarreguem de la fabricació de tot tipus de portes i tancaments en ferro i acer. Pots fer-nos qualsevol encàrrec, ja que desenvolupem treballs a mida de les teves necessitats.
  • BOTIGA: d'altra banda està la nostra botiga, que vam obrir l'any 2014 i on assessorem, venem i instal·lem tot tipus de panys, claus, sistemes de tancament, etc. Treballem amb les marques més importants a nivell nacional i internacional.

2014, l´any del canvi

L'any 2014 és un dels més importants de la nostra història, ja que vam decidir ampliar el nostre taller amb la botiga dedicada a la venda de sistemes de tancament i claus. En aquest sentit, fem nostre el lema de "Assessorem, venem i instal·lem" EL TEU MANYÀ DE CONFIANÇA.

El nostre objectiu principal, des que vam obrir les portes del nostre establiment no ha estat altre que proporcionar als nostres clients un tracte directe, proper i de confiança. Lamentablement el sector de la serralleria no està molt ben valorat entre els usuaris, a causa de les tarifes excessives pels serveis i pel fet que la majoria no tenen una seu física on el client pot anar. Nosaltres hem volgut canviar aquesta imatge i aportar el nostre granet de sorra, potenciant l'atenció al client i fugint dels preus abusius.

A la nostra serralleria a Sabadell hi ha una cosa clara, sempre t´atendran les mateixes persones, de manera que no hauràs d'explicar el teu cas cada vegada que vinguis a veure'ns. Ens agrada estar a prop dels nostres clients i assessorar-los sempre que ho necessitin. 

TALLER

  Permanyer, 304,
Sabadell, 08205, (Barcelona)

  93 712 17 86

BOTIGA

  Joanot Martorell, 3,
Sabadell, 08203, (Barcelona)

  93 711 90 18

  687 846 667